Vilken torka…

I lördags blev det förfest, lite rödvin, men ingen utgång. Farmor Sophia blev attacktrött vid halv elva, så då fick 11 timmars sömn gå före en utgång. Förfesten var kanonkul (om man nu säger så år 2009). Det var speciellt kul att träffa människor jag inte sett på en mindre evighet.

Söndagen blev som Gud ville, en vilodag. Sovmorgon innan jag traskade mot Stephan för en film, The assassination of a high school president. En film att rekommendera. Efter några timmars slappande där, traskade jag vidare till Nicke för ytterligare en film, men efter lite mat så fick jag himlans ont i min mage, så jag och mina gallstenar gick hem igen för att sova.

Idag var första dagen på mina två sista veckor på radion, vilket innebär att det inte blir mycket P4 Drive, utan det är nyheterna som gäller nu. Det känns kul att det blir lite omväxling, jobba med andra saker, jobba på ett annat sätt. Mycket att lära på nyheterna, vilket ska bli kul. Jag törstar ju kunskap… samtidigt trist att sluta med Drive, där har jag kommit in i arbetet och jag och Anna funkar bra ihop.

Jag släpper dock inte Drive helt. Jag har fått frågan om att även efter min praktik fortsätta med mitt medietips. Givetvis tackar jag ja till det. Än är inte själva upplägget bestämt, hur ofta jag ska dit osv. Det är ett bra tecken på att de är nöjda med min insats och hoppas att det kan hjälpa mig lite på traven i min karriär (om nu arbetslöshet kan räknas som karriär). Nu får det nog bli lite kvällsjobb här…

Postad i OkategoriseradeTaggar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *