Värmedans i duschen

Var tillbaka efter arbetsmarknadsdagen a.k.a Istidsdagen vid halv fem. Gick direkt och bäddade ner mig för en timmes vila och förhoppningsvis lite värme. Värmen gick jag bet på, men piggare känner jag mig. Tog mig in i duschen där jag skruvade upp värmen och ställde mig och dansade värmedansen. Ja, alla tre olika värmedanser fick dansas. Visserligen är det kallt i denna lägenhet, men jag är mycket varmare nu.

Nu har klänningen åkt på och strumpbyxor, det är sådanadäringa hålla-in-och-forma-strumpbyxor. Mycket obekvämt, men jäklar vad snygg rumpa jag får. Nu är det dags för mig att bli snyggast i Kristianstad och försöka organisera min packning. Åker direkt från banketten till det första tåget för natten. Mjukisarna ska ligga högst upp i packningen, redo för att byta ut klänningen. Nu blir det fortsatt jobb på värme, snygghet och packning.

Postad i OkategoriseradeTaggar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *