Vintern som snodde våren?

Som jag önskar att marken såg ut så nu, men det gör den inte för det ligger fortfarande snö på sina ställen. Fast idag värmde solen, förutsatt att man befann sig i solen på en vindstilla plats. Jag har förresten nytt jobb i Köpenhamn. Ett fantastiskt roligt jobb som tyvärr bara är ett vikariat under en kortare period. Håll tummar och tår för mig så jag får förlängt!

Annars har jag blivit en bokmal. Av tre anledningar: 1. Bokklubben vi startat 2. Pendlingen (som jag faktiskt gillar) 3. Jag är en periodare gällande läsning, nu är en sån period. Kort uppdatering om de viktigaste tingen i mitt liv (min nyinköpta väska också, men det är nog mest nyhetens behag). Har vi tur kommer det en lite mer intelligent text inom kort, ska samla tankar och lite tid, sen jävlar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *