Vem vill välta en kille på moppe?

Jag måste berätta om det sjukaste jag sett på länge. I alla fall det elakaste. Jag kom cyklandes på en cykelväg i Malmö och blir omkörd av en moppe. Jag tror inte att mopeder får köra på cykelbanan utan ska hålla sig på gatorna, men är inte helt säker eftersom jag aldrig haft en moppe och således inte behövt lära mig mopedregler. Hur som helst så kör moppen om mig och får sedan mötande, i mina ögon kör han lugnt och hänsynsfullt, men det tycker tydligen inte en av de mötande. En gubbe ca 70 år som svänger ut mitt i cykelbanan bara för att kunna nå mopedisten. Och då försöker gubben knuffa av killen från mopeden! Hur sjukt elakt är inte det? Även om killen nu kanske gjorde fel och körde där han inte fick så förtjänar han väl inte att bli omkullvält från sin körande moped? Killen hade säkert brutit arm eller ben, blivit helt uppskrapad och skadat sig riktigt illa, hur kan en människa vilja göra så mot någon annan? Som tur var så tog killen upp handen och stötte bort gubbens arm så alla klarade sig fint och ingen trillade. Men jag är fortfarande helt chockad över hur en människa kan vilja en främling så ont?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *