Vaknade upp i Falsterbo

Det tog inte mer än fem minuter så hade mamma övertalat mig att ta ett glas vin. Det blir inte alltid som man tänkt (vara nykter och köra till stan på kvällen) så min säng i Falsterbo fick ett nattligt besök. Fick trerätters och massa gott vin, läste skvallertidningar, myste med mamsen och gick till sängs tidigt.

Idag var det drama i Falsterbo. En koltrast damp plötsligt ner i eldstaden. Jag hörde underliga ljud och skrek för full hals att det var en fågel i eldstaden. Sedan gömde jag mig i köket när mamma släppte ut den. Det är bra med en modig mamma när jag själv är lite feg. Sen berättade jag för mamma att hon måste ringa en sotare eller en eldstadsgubbe och fixa något så det inte händer igen. Terminologin gällande eldstäder är kanske inte riktigt min grej, men jag vet att de inte ska släppa in fåglar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *