Vad har jag brist av?!

Årets tröttaste dag är utan tvekan idag. Känns som någon spetsat min lunch med sömnmedel och eftermiddagen har varit en enda dimma ungefär. Varit mer zombie än människa trots att jag sovit finfint under en längre tid (sover nästan jämt finfint, om jag ska vara ärlig är jag himla bra på att sova faktiskt). Så vad är problemet då?! Blir bara tröttare och tröttare för varje dag så idag går jag och lägger mig innan solen går ner och hoppas det gör mig piggare tills imorgon.

2 reaktioner till “Vad har jag brist av?!

  1. Hej Sophia! Nu blir jag lite orolig för dig… Har du kollat dina blodvärden? Järnbrist? För lite sköldkörtelhormon? Hade det själv och då var jag alltid trött. Kram från Emmas mamma

  2. Ewa jag lovar att kolla upp det om det inte blir bättre snart. Tack för omtanken :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *