Unnade mig igen…

Efter jobb sprang jag förbi Lindex och köpte armbandet också. Det är ju så fint att det nästan gör ont. Alldeles strax ska det invigas. Ringen har jag haft hela dagen på mina små korvfingrar. Fingrarna har fått en ny ovana att ungefär tre gånger om dagen svullna upp. Då får jag möblera om med ringarna tills de en stund senare faller av för fingrarna återfått sin normala storlek. Ja, det är vad jag sysslar med på jobb. Nejje, nu ljög jag! Jag gör lite mer än så.

Nu ska kontorsskjortan åka av, sminket bättras på och armhålorna få en omgång deo. Ikväll vankas mat och vin med finfina, snart jättelångt borta, vänner. Ska suga upp så mycket umgänges tid jag bara kan innan de små liven flyttar till andra sidan klotet. De kommer vara så trötta på mig att de tycker det är skönt med en Sophia-paus efter de kommande två veckorna.

3 reaktioner till “Unnade mig igen…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *