Tröttast i kommunen

Mina ögon går i kors av trötthet. Och jag längtar efter sängen och sovmorgon. Det enda som hindrar mig är väl egentligen mig själv, men det måste ju bli bättre desto längre jag väntar. Så jag berättar om min eftermiddag för er.

Efter jobb var planen att gå på stan (det vill säga köpa mascara, rouge och p-ringar som allt är slut i mitt hushåll). Strax innan jag gick runt fyra öppnade himlen sig, jag struntade i stan och tog mig hem. Blöt och kall skuttade jag in i en varm dusch, klädde mig i mjuka kläder och åt chips i soffan. Sen blev jag trött och såg idol. Nej, kanske det mest intressanta att läsa, men jag höll mig vaken en stund till så nu kan jag se vem som åker ut ur idol innan jag tar mig till sängen och stan får jag ta mig till imorgon.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *