Tröstshopping

Dagen fortsatte i samma stil som den började. Jag begav mig ut på en powerwalk som skulle avslutas på Apoteket för att hämta ut p-ringar. På Apoteket sa dom att det inte gick, de som lagt in det i datorsystemet hade gjort fel och jag fick återvända till det Apoteket. Jag går hem för en dusch och innanför dörren möts jag av kylskåpets pipande. Jag trodde jag skulle explodera där och då.

Istället stängde jag av pipet, hoppade i duschen och begav mig ut i regnet. Apoteket Hjärtat styrdes stegen mot. De påstod att de inte alls gjort fel utan att det var killen på Apoteket som var okunnig. Varför han då kunde hjälpa mig med ett annat recept hade de inget svar på. Jag fick i alla fall mina p-ringar och gick och tröstshoppade.

Vill man bli smal kan man inte tröstäta, men tröstshoppa kan man. Litegrann. För hundrafemtio riksdaler fick jag både linne och örhängen från H&M. Linnet i blekrosa, nästan hudfärgat, kommer bli så snyggt tillsammans med en dressad look som pennkjol och kavaj (på det jobb jag inte landat än, men snart). Hemma igen var det tyst. Inget kylskåp som pep! Och efter dagens andra portion lasagne ska jag nu dricka te och titta på Ernst. Så det slutar kanske gott ändå, tillslut…

En reaktion till “Tröstshopping

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *