Så oteknisk ibland

Jag försökte visa er bilder på snön, men jag misslyckades. Tydligen kan jag bara blogga ord och inte bild från telefonen. Alltså man kan blogga bild, det är bara jag som är kass.

Jag har fått en brutal huvudvärk under dagen också. Den botar jag med att plugga. Det går inte bra med botandet, men vad gör man?! Måste få förberett mitt kulturreportage. Och min redovisning imorgon. Ser i alla fram emot en fika med Marcus som är i stan några timmar. Det är mycket roligare än att plugga.

Har ställt in min cykel i källaren idag. Tog tio minuter att få upp låset förut, så tänkte att den skulle bli glad av att tinas. Det blir alltså en promenad till stan sen, men det är ju bara mysigt i snön (eller i det smutsiga slasket som ligger på gatorna…)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *