Med solen i ögonen

Såhär ser jag ut nästan hela tågresan. Eller… Jag har förberett mig inför morgondagens seminarium, men jag blir lite lätt illamående och sömnig av att läsa och tänka. Ska ta en filmpaus nu, vila och köra järnet lite senare istället.

På perrongen blev jag påkörd av en väska. En gubbe som först rammade mitt ben för att sedan mosa mina tår. Jag skrek (eller mer sa argt) AAAJ, vad fan gör du?! Så gick jag därifrån. Någon sådan vill man inte vara nära, jag gillar mina lemmar och föredrar att behålla dem hela. Gubben såg lite chockad, arg (för att det mitt fel att han kör på mig???) och ursäktande ut.

Väl på tåget ångrar jag kaviaren till mitt ägg på frukosten. Killen bredvid är ju en heting. Visserligen typ tio år äldre än mig och med ring på fingret. Men vad har det för betydelse, jag vill ändå inte lukta kaviar bredvid ett snyggo.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *