Maj, maj måne…

Skyn

Maj blev en riktigt katastrofal bloggmånad. Men när sommaren plötsligt dyker upp, en brorsdotter föds, en mamma fyller 60, en möhippa ska gås på, MFF har en massa hemmamatcher, Ullared fick sig ett besök, en 30-åring ska firas och en massa jobb ska sökas så gick månaden snabbare än väntat. Kvar är ett bröllop på en ö i Blekinge skärgård och en landskamp. Kanske inte tillräckligt för att bloggen ska undanskuffas såhär, men jag har levt helt efter mina villkor och haft det riktigt bra under tiden.

Bakgården

Förutom allt det där ovanstående har jag också spenderat några timmar i solen, på filtar, med böcker, kaffe och annat gott och passat på att njuta av högsommardagarna våren så generöst har bjudit på. Jag har bekantat mig med husets uteplats, dess trädgårdsgubbe och igelkotten som håller till där. Legat på gräset och spanat mot balkongerna och har säkert lyckats sluka minst sex böcker. Maj har definitivt levererat, nu är det även dags för mig att leverera lite innehåll till er som tittar in här 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *