Kaoset mot ordningen

Såhär såg mitt vardagsrumsgolv ut i lördags när jag lämnade lägenheten för festligheter. Halva garderoben utspridd över hela golvet. Projekt organisera garderober har sysselsatt mig i helgen. Från att det mest sett ut som en inslängd, skrynklig röra i ett år där tre tröjor föll i huvudet varje gång jag försökte få ut en till att nu vara strikt organiserat. Från två garderober där kläder och annan typ av förvaring har samsats till en garderob med väskor, skor och övrig förvaring till en med fint upphängda och vikta kläder (en garderob är mer i storlek av två och en halv standard garderob, fast upp till taket typ 260cm höga, så där ryms mycket). Plus klädhästen vid fotändan av sängen med klänningar. En påse med kläder ska till Myrornas och tvättberget blev gigantiskt, men så skönt det var igår när det sista blev klart. När det är ordning och städat och organiserat omkring mig så mår jag bättre. Och så är det ju kul att organisera garderoben.

2 reaktioner till “Kaoset mot ordningen

  1. Tack för att du ville medverka Dagens blogg på min blogg.
    Vinnaren finns nu uppe på min blogg, kika gärna om det var du som vann.
    Vann du inte? det är inget ha hängläpp för utan ta gärna nya tag och prova igen då en ny tävling är uppe igen.

  2. TACK! =)

    Jag skulle också behöva rensa våra garderober..och sen stå på någon loppis och sälja…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *