Kaffe med bästa

Idag fick jag finbesök! Snabbt, men bra kan vi säga. Mari hade ärende i Malmö och svängde förbi på en kaffe. Nice catch up! Massa skitsnack hanns med på bara en halvtimme och det var verkligen vad som behövdes. Lite sällskap, kaffe och skitsnack gör alla kvinnor lyckliga, hahha.

Förresten så har jag hämtat bilen igen. Nu är den hel och går att svänga som vanligt. Allt är som det ska (med bilen i alla fall…). Jag letar jobb till jag kräks. Ja, för så känns det ibland. Vill inget hellre än att skaffa mig en fast anställning, men det är tydligen inte så enkelt alltid. Och efter månader av tack för din ansökan, tjänsten är nu tillsatt och vi har valt att gå vidare med andra sökande så är man rätt trött på sökandet. Men enträgen vinner, eller?!

En reaktion till “Kaffe med bästa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *