Jag tappade tiden

Tiden har liksom rusat iväg idag. Efter en viss herre lämnat gick jag till Emma och Erik. Drack kaffe, pratade hr och hämtade mina saker de snällt förvarat. Vidare till andra änden av stan för att hämta upp broderns bil och nu en dokumentär senare ligger jag i soffan. Inte så länge till dock. Alldeles snart sätter jag mig i bilen för att fira kusinens födelsedag och jag har inte hunnit med hälften av vad jag skulle göra idag. Tur det är helg imorgon med. Bara jag känner mig lite piggare, för just nu mår jag rätt kasst. Trött, kli i halsen, öm i örat och ont i bröstet. Fast efter att hånglat halv fredagskvällen med en förkyld (eller lite sjuk som han själv säger) kille är chansen för tillfrisknande liten. Men det var det värt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *