Jag har tre

Jag var utan telefon och internet hela gårkvällen. Lite skönt och lite abstinens. Gick och lade mig i sängen halv tio och såg ett avsnitt av någon gammal serie sparad på den externa hårddisken från mina tågåkar-perioder. Okej, det var skönt att komma i säng äckligt tidigt…

I helgen har jag bestämt mig för att skaffa lugg. Någon som hållt i en sax förut, vet att ni klipper rakt och kanske klippt år en gång förr (alltså mer än använt en trimmer på pojkvännens huvud). Jag kan inte erbjuda mer än en kram, men lovar också att jag inte blir arg om det blir tokigt. Annars gör jag det själv och det kan ju bli lite hur som helst.

4 reaktioner till “Jag har tre

  1. Jippi!! Blir det lugg nu då!? Själv ska jag också klippa mig i helgen. Lust att ta en fika på stan med mig och Erik vid 10.30 på lördag efter våra friseringar?

  2. Som du nämnde i blogginlägget så är jag en av dem som endast har klippt pojkvän med trimmer… Men jag är ganska duktig med sax, klipper ju min egen lugg då och då. Du får själv avgöra om du vill lägga ditt öde i mina händer ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *