Jag håller söndag på en måndag

Här ligger jag i soffan och fryser. Hämtade täcket, men näsan är fortfarande ruggigt kall, liksom armarna som snart ska få krypa in under täcket. Vill påstå att jag är ganska sliten idag. Helgen var den bästa på länge, men alla mina krafter är liksom borta. Ögonen rinner och geggar (ögoninflammation på g?) så linser och smink är bannlysta idag, halsen är öm och retar fram små hostattacker och så är jag ju trött. Var uppe tidigt och lämnade tillbaka bilen till mamma, så nu är dagens alla måsten klara. Förutom att äta, inte ens hungrig idag trots att jag varit vaken fyra timmar. Börjar dock bli sugen på pannkakor nu, kokte ny sylt häromdagen och den bör invigas med pannkakor i mitt tycke. Och ni ska få höra om min helg, så fort jag fixat in några bilder i datorn. Tro inte jag är ynklig och sjuk, bara trött och håller söndag för det förtjänar jag idag.

En reaktion till “Jag håller söndag på en måndag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *