Jag hade rätt

Väl på jobb försvann all trötthet och förkylningssymptom precis som jag trodde. Dagen på jobb har varit grym! Vi har skojjat och tjoat och gästerna har varit bäst, kommit med lagom mellanrum och beställt bra saker. Och så fick jag komplimang från en stammis om min nya hårfärg och en dansk kille sa att jag var hans favorit så han skulle beställa min favorit från menyn. Härliga människor man möter ibland.

Nu är jag trött och frusen igen. Sitter och uppdaterar dator och telefon och blir tokig för att jag inte förstår all teknik jag borde förstå. Önskar att en snygg kille kom och serverade varmt te och kramar. Gärna i bar överkropp men det är inget krav, han kanske också tycker min lägenhet är kall. Nu fortsätter jag krångla med teknik och leta jobb att söka inför min framtida strålande karriär. En alldeles utmärkt torsdag med andra ord.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *