Jag förstår om ni saknat mig

Jag har ju nästan saknat mig själv. Och jag har ändå varit med mig själv hela dagen lång. Jobbat ett tio timmars pass och blev glad över att Åhléns hade öppet till åtta. Fick mig ett par strumpbyxor och ett linne med mig hem. Storshoppade smörgåstillbehör på Coop innan jag äntligen landade hemma. Jag har ansvaret för mackorna till frukosten imorgon. Jag ska på utflykt nämligen och tar mitt ansvar på fullaste allvar. Tjejerna kommer aldrig ångra att jag gjorde mackorna. Jag kommer göra de så bra att jag alltid kommer få göra mackorna. Har tränat på jobb idag. Nästan 60 mackor har jag gjort som uppvärmning.

Ikväll blir det jobb framför datorn. Är så trött att tändstickor behövs för att hålla ögonen öppna, men jag måste ju göra mitt styrelsejobb. Och på söndag har jag hela dagen på mig att plugga (om jag lyckas hålla mig vaken och jobba klart idag dvs…)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *