Jag dör mensdöden

Finns det någon tröttare än jag just nu? Tveksamt. Det är tamejtusan slitsamt att jobba (säger jag efter tre dagar…), men även jag kommer in i jobba-heltid-rutinerna snart. När jag var på radion tog det ett par veckor innan jag orkade vara något annat än zombie kvällstid. Satt på utbildning på jobb i eftermiddags, den utbildning jag sedan kommer hålla. Trodde jag skulle dö lite. Efter-lunchen-trött och brutal mensvärk är ingen bra kombination när jag ska lyssna och vara alert. Min chef tyckte jag skulle se gladare ut, jag lovade honom att imorgon på utbildningen ska jag vara jätteglad, den är ju på förmiddagen. Aja, morgondagens matlåda är lagad och snart slår jag på Idol på datorn och stryker morgondagens skjorta som mer är blus fast ändå skjorta. Krävs nästan en bild…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *