Jag är som vädret

Det vill säga grå och trist. Gick hem tidigt från jobb idag. Handleden svullnade och varje tangenttryckning gjorde mer och mer ont. Dealade med chefen att jag skulle jobba de sista två timmarna hemifrån ikväll efter lite handvila. Bra chef. Bra deal.20150602_CrazyStupidLove

När jag kom hem gjorde pasta med pesto. Bra tycka-synd-om mat. Och satte på Crazy Stupid Love. Alltså Ryan Gosling <3 Färdigtröstad sitter jag nu vid datorn och skulle jobba. Trodde jag. Systemet ligger nere så jag kan inte logga in någonstans. Då finns det bara en sak kvar att göra: krypa tillbaka under filten i soffan. Jag får helt enkelt jobba lite extra imorgon istället. Den stora frågan är om jag ska se Mad Men eller läsa min bok …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *