Inatt var det vinter

I min dröm i alla fall. Vaknade av att jag frös så att skakade, så går det när man somnar utan pyjamas (som om jag vore ett litet barn fast att jag är vuxen). Kan även vara ett tecken på att det faktiskt BLIR kallare och jag måste komma ihåg den där tröjan innan jag somnar. Nu är jag hursomhelst uppe med tuppen och tvättar, vilket var kanske en evighet sedan.

Igår hade jag en välbehövlig turné. Mari plockade upp mig så bar det av till Polisen för att hämta ut hennes pass, vidare till Malmöfestivalen för middag, mellanlandning på Skansens hemmamatch (alltså fotboll, div 5 tydligen) och slutligen två glas vin hemma hos Mari och Dennis innan det bar tillbaka till Malmö. Jag åt förresten wokad älg med lingondressing på festivalen, helt okej men jag saknade smaken av vilt på älgen och lite fler grönsaker än bara lök och sallad. Jaha, nu ska jag dansa ner till tvätten igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *