I brist på intelligens

Önskar jag hade en endaste vettig tanke att förmedla till er, men icke! Har redan lyckats somna två gånger sittandes och fotbollen har inte ens börjat. Jag fryser tårna av mig samtidigt som huvudet kokar (förutom min isnäsa). Hostattackerna byter av varandra och jag är inte längre sugen på chokladet jag längtat efter hela dagen. Har förresten haft svårt att se ordentligt idag, som att ögonen inte vill fokusera. Ryggen och nacken värker, musklerna ömmar och huvudvärken pulserar. Det finns omtänksamma personer i min närhet som tycker jag ska kolla upp det och det kan ju vara något allvarligt, men det är ju bara en liten förkylning. Visserligen inne på sjätte veckan… Ni märker ju själva, all intelligens har bytts mot klagan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *