Höjdhopp vs. plugga

Jaha, då har jag flyttat från skolans bibliotek till ett av skolans caféer där jag nu sitter och ser höjdhopps finalen. Jag har inte ens lämnat kvar mina saker i hopp om att jag ska komma tillbaka till biblioteket för att plugga. Nej, jag har packat ihop alla mina saker och ska åka hem efter höjdhoppet. Jag ska hem och tvätta för första gången på tre veckor, en helkväll med andra ord. Jag undrar bara när jag ska hinna skriva klart mina skoluppgifter. De ska lämnas in imorgon vid midnatt, jag ska jobba hela dagen imorgon. En spännande kombination av saker att göra, helst samtidigt… Aja, det löser sig. En sak är säker, höjdhoppen vann över pluggandet idag.

En reaktion till “Höjdhopp vs. plugga

  1. wihoo va kul att du börjat blogga! du verkar ju vara lite mer aktiv än vad jag själv är, och det är ju bra :) snart kommer jag till karlstad och röjjer!! :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *