Historien om påskgodiset som inte blev

Selfe_Påsk

Häromdagen var det så fint väder att jag knöt min påskigaste bandana runt huvudet. Kände mig nästan som ett stort påskägg när jag cyklade till affären. Godis till påskägget stod på inköpslistan (och toapapper, ris, yoghurt och lite sånt, men det är ju sjukt tråkigt att läsa om). Nöjd och glad cyklade jag hem och fantiserade om den påskägget som skulle svämma över med godis och bli en svinbra bild till bloggen (allt för er läsare!). Men… Det råkar vara så att jag hade en lite dålig dag i tisdags och tyckte att jag förtjänade lite tröstgodis direkt från godispåsen. Eller allt godis rättare sagt. Så nu sitter jag här en påskafton och känner mig berövad på mitt påskägg. Eller, jag har ju en tablettask och påskmust. Minst lika bra.

Glad påsk!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *