Hipp hipp HURRA!

Igår fyllde jag 30, vilket google självklart hade koll på. Var gång jag googlade fick jag mig en liten hälsning och det förgyller såklart dagen. Att jag dessutom blev uppvaktad på jobb med restauranglunch, blommor och paket var inte heller helt fel. Det verkar som att de lyssnar på mig när jag pratar om hur illa jag tycker om kemikalier i mat, hud- och hårprodukter, för jag fick en samling hudvårdsprodukter som är helt kemikaliefria, gjorda på 100% naturliga ingredienser, och som dessutom luktar supergott. Ser fram emot att få duscha och smörja in mig idag, haha.

När jag kom hem väntade två blombuketter utanför min dörr. Inte så farligt att fylla 30, faktiskt, hemmet blir superfint av alla blommor. Idag har jag tagit ledigt och ska välkomna 3 fantastiska personer in i mitt hem över helgen och på lördag blir det fest för att fira ordentligt. Snacka om en toppenhelg framför mig.

En reaktion till “Hipp hipp HURRA!

  1. Jag hoppas det också låg ett födelsedagskort på dörrmattan när du kom hem :) vidare önskar jag ett blogginlägg med ”stoft” från festen samt att du får en skön söndag! kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *