Helgen som gått

I Fredags ringde väckarklockan 04.45. Aldrig mer säger jag, fyy bubblan vad hemskt det var att stiga upp då. Men men, tåg mot Stockholm och väl där klantar jag mig direkt. Jag har varit på kontoret massor av gånger och hittar ju dit, meeen ett litet hjärnsläpp och jag åkte en station för långt på tunnelbanan. En trevlig morgonpromenad i snö/slask/regn fick det bli. Sedan väntade en lång dag med en hel del tråkiga möten, en intressant föreläsning, buffé och bowling. Så vid halv tio på kvällen blir en trött Sophia upphämtad av underbart snälla David som lät mig sova i den lägenhet han flyttat in i under dagen. Vi skulle se film, men somnade båda två.

Lördagen blev fika med Anita, alltid lika kul att få skvallra lite =) Därefter tåg tillbaka till verkligheten i Karlstad, eller melodifestival med Martin och inflyttningsfest hos Viktor. Därefter en underlig utgång en knasfull Martin och självsläp…

Nu är det söndag, lite plugg, pizza och film har det blivit. Imorgon är måndag, ny vecka, nya problem och jag är redo, nästan iaf…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *