Fredagen som var en måndag, fast ändå fredag

150515_Frukost

I fredags var det dags för mig att åter göra entré på kontoret efter två veckors sjukskrivning. En sån stor dag kräver bra frukost. Havregrynsgröt med linfrön, banan, blåbär och mandelmjölk.

150515_HandMen först ett stopp hos distriktssköterskan. Hon tog mina sista stygn och förberedde handen för en arbetsdag med ett bandage. Nu var jag verkligen redo för Köpenhamn och kontoret.

150515_KontorPå kontoret drack jag kaffe, knaprade smärtstillande, lyssnade på musik och försökte komma ifatt två veckor på en dag. Det var ju en klämdag så det var lugn och tyst, rätt skönt ibland faktiskt.

150515_ShoppingTillbaka i Malmö var det dags för lite shopping. Mamma hade beställt två soffkuddar och jag hittade en present till lördagens 30-årsfest.
150515_MiddagDet tar på krafterna att återvända. Så middagen blev enklast möjliga. Men det är också kanske godast möjliga. Från Lilla Ostaffären, som råkar ligga precis bredvid kuddaffären (Åhléns alltså). Mest av allt var jag ändå himla glad att min måndag var en fredag. Sovmorgnar efter en trött dag är det härligaste.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *