En tisdag med Sophia

När grannens flyttgubbar väckt mig genom att slå sönder en lampa i trappen var det lika bra att stiga upp. Ja, klockan var nästan tio så samvetet lät mig inte ligga kvar i sängen längre. En lång dusch senare klädde jag på mig och cyklade bort till Entré. Hade en del tråkiga måsten att inhandla och passade på att kika på lite kläder samtidigt. Kom bland annat hem med underkläder från Monki. Vilka gör de absolut skönaste (och snyggaste) underkläderna jag någonsin använt.

Eftersom jag glömde äta frukost så köpte jag med en falafel hem till brunch. Så kom Johan och vi skruvade och borrade. Eller Johan borrade och jag tittade på. Det blev nästan jättesnyggt. Med väggar byggda 1942 bör det bli lite tokigt. Lite sten, tegel, luftfickor och annat skumt finns i väggarna. Så det får bli att fylla igen 4 hål och borra och fixa en gång till. 10 bra av 14 hål tycker jag är ett bra betyg. Blev till att dammsuga lite efter borrningen. Förstår inte de som låter borrdamm ligga kvar flera dagar efter. Känns rätt äckligt. Aja, nu ska jag förbereda för imorgon sen lägga mig i sängen med boken och kela.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *