En sån dag

SONY DSC

Idag är en sån dag. Ni vet en sån dag där timmarna till läggdags känns oändligt långa. Dagen började tidigt, fast senare än planerat så frukost och morgonkaffe fick utebli och promenaden till Västra Hamnen snabbare än normalt. En minut efter mitt möte var slut fick jag magknip. Tog mig igenom en förvirrad handling på Green Matmarknad (tack kollegor för bästa presenten!) och kom till slut hem. Jag kom dock inte hem ensam, huvudvärken gjorde mig sällskap. Så det blev soffan, kaffe och dokumentärer nästan hela dagen. Jag tyckte så fasligt synd om mig själv som tvingades avboka kvällens planerade yoga (mer synd än vad som faktiskt är rimligt) och bestämde mig för att testa en av mina nyupptäckta snabbnudlar. Alltså glutenfria snabbnudlar som verkade mer lovande än de som intogs under studentåren. Det visade sig att jag var allergisk mot dem. Munnen och halsen kliade och läppar och svalg började kännas märkliga. (Ingen mer bovete för mig). Så efter två tuggor åkte min nudelsoppa i sopen och det fick bli glass till middag. Snart, snart, snaaart ska jag bädda ner mig själv i sängen, se en film och tänka att det trots allt blev en rätt mysig dag i soffan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *