En ogod morgon

När porttelefonen ringer och väcker mig innan klockan åtta blir jag inte glad. När det sedan visar sig vara Svensk Direktreklam som vill in för att dela ut dålig reklam blir ännu mindre glad. Ljudet av porttelefonen ekar fortfarande, en timme senare i mitt huvud. Det råkar nämligen vara ett så hemskt ljud att gäster som råkar höra det blir rädda och vill fly, skaffar öronproppar eller rent av vill slå sönder porttelefonen.

Idag har jag mycket på min måste-lista. Först ska jag dricka ohälsosamt mycket kaffe, tvätta håret och vara morgongrinig. Förresten så tvättade jag igår (och städade, duktiga jag) så inatt sov jag i nytvättade lakan vilket är det kanske bästa som finns. Det betyder också att jag har kläder över halva lägenheten och att jag har lärt mig en hel del om kaffefläckar. Spiller man en  nästan hel kopp kaffe på en nästan vit tröja blir tröjan bara NÄSTAN ren. Attans!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *