En liksom onödig dag

Idag vaknade jag inte av någon klocka. Den hade jag glömt ställa igår. Istället vaknade av ett ryck och sprang ner för att flytta bilen. Var lite osäker på om jag fick parkera där eller inte (hur nära korsningen står jag egentligen?) och de är sjukt bra på att ge böter här. När bilen väl var flyttad kom jag liksom aldrig igång. Jag har pillat med papper, skickat några mail, skrivit några rader, letat lite jobb men inget känns ordentligt.

Har försökt minska på smärtstillande idag också. Det har resulterat i att jag varit grinig hela eftermiddagen (kan också vara den pms jag hårt förnekar att jag har varje månad). Blev däremot glad när jag bytte klisterremsor på ena såret på magen. För oj! vad snyggt såret är, syns knappt alls att någon varit där och sytt. I alla fall känns denna dag lite onödig och jag kommer spendera kvällen i soffan med mina tycka-synd-om-mig-chips. Imorgon däremot, då jävlar ska det göras saker…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *