Borde satsa på hemmafru istället

Oj oj, vilken lunch jag fixade idag. Kylen ekar tom, jag är pank och var himla hungrig. Hittade två spättafiléer i frysen och när de tinat fick de en enkel panering. Blandade mjöl med lite ströbröd och kryddor, något ägg och dubbelpanering blev det inte eftersom jag inte har några. Hittade tre ensamma potatisar i kylen och där fanns även lite remouladsås. Ser ni hur perfekt fisken är? Och efter de senaste dagarnas städande, rensande, matlagande, diskande och tvättande borde jag kanske satsa på att bli hemmafru istället för kommunikatör.

4 reaktioner till “Borde satsa på hemmafru istället

  1. Sv: Ja jag håller tummarna för att jag får jobbet :) Det dumma är att det står mellan mig och min bästa vän, inte så kul men jag blir glad vilket fall men hoppas gör man ju:) Vad ska du göra i helgen annars då

  2. När du har ätit detta kommer du ihåg mitt erbjudande om tandläkare? Just do it så fixar jag resten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *