Att jag aldrig lär mig…

Sitter och panikpluggar inför ett seminarium jag har imorgon eftermiddag. Jag lär mig aldrig att ta vara på mina lediga dagar och plugga då. Nej istället blir det nattplugg vilket alltid resulterar i ett halvdant jobb. Jag hade kunnat legat i min säng sovandes nu välförberedd inför morgondagen. Men icke!

Det är inte bara skolan som jag gör så här med, i tankarna är jag duktig och börjar så fort jag kan, men i praktiken så föredrar jag en eftermiddagsfilm med kompisarna eller en powernap eller bara göra ingenting. Det är dumt av mig, men jag kanske lär mig någon gång i framtiden. Eller så fortsätter jag såhär. Eller i värsta fall så blir det värre. Men det är bara upp till mig, ingen annan som kan påverka. Än sålänge så har det fungerat bra och jag är faktiskt ganska bra på att fejka att jag kan något.

En reaktion till “Att jag aldrig lär mig…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *