Var börjar jag?

Jag har ett dilemma. Som vanligt har jag mycket att göra, många olika saker som ska göras. Problemet är att alla ska göras NU. Frågan är vad jag ska börja med.

  • Jag har typ 20 jobb jag borde söka. Det är ju faktiskt skitviktigt för framtid och inkomst och liknande
  • Jag har en sista hemtenta att göra. Det är också skitviktigt. Den 14 juni ska böckerna vara tillbaka på biblioteket och då ska tentan vara klar har jag bestämt. För sen flyttar jag och allt sånt roligt.
  • Jag ska skriva alla texter till vår nya hemsida. Ett mastodontjobb som borde vara nästan klart typ i förrgår. Alla texter ska vara klara den 9 juni.
  • Jag borde försöka packa ner lite i lägenheten. Eller i alla fall skaffa flyttlådor. Kan inte flytta en lägenhet som inte är packad och innan flytten sker den 20 juni kommer jag att vara borta från Karlstad ca 9 dagar.

Jag kommer ägna eftermiddagen åt att sitta och fundera på vad jag ska göra. Paralyserad av alla måsten kommer jag bli sittandes med kaffekoppen i handen och stirra på skärmen. Det går inte bra nu. Var ska jag börja när jag har fyra skitviktiga saker att göra, som alla borde göras samtidigt?!

Postad i OkategoriseradeTaggar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *