Välkommen höst!!

Att hämta min film gick inte så bra som planerat, så fick se en annan film istället. Kanske inte hade någon större betydelse somnade ändå. Har mest legat på soffan och mått dåligt idag ändå, hur lång tid tar det innan medicinen har effekt egentligen?!?!

Hösten är här! Jag är nog en av de få som är glada över det, men jag gillar när årstiderna växlar. Nu åker halsdukar, mössor och stickat fram!! Vore det inte för risken att jag somnar så skulle jag tända lite ljus och mysa, men… säkerhet få gå först. Visserligen är jag frusen av mig, men att vakna i ett hav av eld är jag inte intresserad av. Men att hösten är här är verkligen värt att uppmärksamma! Önskar mig en ny höstjacka om det är någon som känner sig generös =)

Tänka sig vad det finns dåliga program på tv. Kvällens filmer är: skräck, thriller och action. Vilka är det som sitter hemma en lördagskväll egentligen?? Förutom jag då. Vilken är deras målgrupp? Jag förstår inte riktigt hur programplanerarna tänkte här. Tur är det väl då att jag har några filmer själv här hemma att se på. Nu är det bara två beslut som ska tas. Vilken film jag ska se givetvis och om jag vill ha te eller varm choklad till. Svåra beslut att ta inför fortsatt soffmys…

Postad i OkategoriseradeTaggar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *