Utmaning med stort U

Råkade vara lite för kaxig igår. Min kära vän Stephan är låtskrivare och producent, jag skojade om att jag kunde hjälpa honom att skriva musik (vilket jag ofta gör, alltså erbjuder min hjälp som han inte vill ha). Detta utvecklades på något vänster till att jag (som alltid skriver på svenska) ska skriva en låttext på engelska till honom, som han sen ska göra musik till. Givetvis så påpekade han att han kommer starkt ogilla min text och skratta åt den för att den inte skulle gå att tonsätta. Nu får jag lite lätt ångest av tanken. Jag ska skriva på engelska. Jag ska skriva en låttext på engelska! Jag skriver aldrig låttexter eller på engelska. Önska mig lycka till och må kreativiteten flöda…

Postad i OkategoriseradeTaggar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *