Ut och in med frityrsmet

Min mage är full av friterade saker och ris. Jepp, det blev kinamat till kvällen med lite styrelse som sällskap. Och äter man kinamat så måste man ha friterad banan med glass till efterrätt. Nu ligger jag och Jon på hotellet och vräker chips, de är också friterade. Men attan vad gott det är. Jag är så mätt att jag har ont i magen, men likväl fortsätter jag äta. Jon ska se fotboll, det ska inte jag. Jag ska se lite tv och sova. Helt slut, som vanligt alltså…

Upptäckte nyss att min vänstra strumpa är ut och in. Mina strumpor matchar aldrig och de är håliga ibland, men jag har alltid de åt rätt håll. Fram tills idag tydligen. Det gick väl inte så bra för mig att klä på mig i morse. Jag är helt enkelt urusel på det där med strumpor. Inte för att det gör mig ledsen, kan ha sämre svagheter än strumpor. Önska mig lycka till inför strumppåtagandet imorgon!!

Postad i OkategoriseradeTaggar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *