tröttast i kommun

Det blev ännu mer sömn igår… lyckades hålla mig vaken två timmar innan jag tog en tvåtimmars-tupplur. Sen blev det lite firande på kvällen, trevligt trevligt. Jag blev cigarettbank och delade nog ut fler cigg till andra än jag rökte själv. Folk jag inte ens känner tiggde flera cigg av mig, eeh köp egna kanske?! Tröttheten gjorde sig påmind igen så jag hopade utgång och gick hem med en Burger King påse vid halv ett och däckade återigen i sängen. Varför denna konstanta trötthet?!?! Har varit vaken i lite mer än tre timmar nu och är sugen på en tupplur. En ovana som måste brytas snart, för snart är det praktik och då blir det inga sovstunder. Har i alla fall skickat iväg ett jobb idag, ytterligare en sak som kan strykas på ’att-göra-listan’. Äh, lite vila har väl inte skadat någon så jag bäddar ner mig i soffan ett tag.

Postad i OkategoriseradeTaggar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *