Tom i bollen

Jag är så sugen på att göra grejer, ja fixa och skapa. Eller vara ute och hitta på saker med människor jag tycker om. Eller bara lyssna på bra musik och må underbart. Men jag borde skriva en hemtenta (eller tre…), göra klart en marknadsföringskampanj (ska börja på den först), uppdatera en hemsida med två texter (ska bara skriva dom först), jag har säkert glömt något. Problemet är att jag är så omotiverad till att göra dessa saker, som jag egentligen tycker är roligt eller intressant. Jag vill göra allt jag inte måste göra. Blir väl till att sitta nattetid i veckan, för dagarna fylls av jobb. Bra planering av mig där. Äh, blir alltid samma så varför inte denna gången, brukar sluta bra.

Postad i OkategoriseradeTaggar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *