Till tonerna av fyllesång

Hemma igen efter kaffe hos Stephan och sedan Idolmys hos Anna, eller jag myste mest med Martin, han satt närmast ;) Nu ligger jag och lyssnar på alla onyktra mänskor som glatt går förbi på väg mot alla äventyr en höstig fredagsnatt i Karlstad har att erbjuda. Tanken slår mig då varför man sjunger så väldans mycket och högt med alkohol i kroppen. Jag gör det också. Känns alltid som en bra idé just då, men i nyktert tillstånd kan jag ju undra varför? Det låter inte vackert direkt. Just nu ser jag inte glädjen i att gå och sjunga fult och högt på stan, men det är nykterhetens fel. Äh, jag tar och sover istället och ger mig ut imorgon på stan och skrålar.

Postad i OkategoriseradeTaggar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *