Tar natt nu…

Min packning är så liten att jag börjar undra om jag missat något. Blir jag tvingad att gå utan kläder någon dag? Återstår väl att se, om så är fallet kanske min älskade mor tar med mig på en shoppingtur. Tänkte i alla fall försöka sova nu. Bara varit vaken drygt tolv timmar, men är ju trött mest jämt så ska väl inte vara några större problem. Ska ju upp vid halv fem imorgon, kan vara skönt att få sova lite i min egen säng. För jag tror inte jag kommer hålla mig vaken på tåget.

Undrar om mina förhoppningsvis blivande arbetsgivare tänker hålla mig på halster hela påsken. Vore skönt att få några besked imorgon, dvs bli kallad på någon intervju. Har ju lyckats söka drömjobb i både Karlstad och Malmö/Vellinge så först till kvarn får mig! Eller nåt i den stilen…

Postad i OkategoriseradeTaggar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *