Tänka sig

Nu är jag nästan framme. Bara två timmar sen. Alla nyhetsbyråer hälsar från SMHI att man ska stanna inne. De rapporterar om snökaos, tåg som står stilla och annat tragiskt som har med vädret att göra. Nu klurar jag på om jag kommer komma hem idag eller får en ofrivillig natt i Stockholm. Mycket svårt att veta. Jag har i alla fall filat på lite affärsplan och layoutat lite verksamhetsplan. Tåget är trasigt förresten. I varje sväng så ligger vagnen nästan ner. Det blir som att åka karusell. Svårt att jobba samtidigt dock. Jo, jag har ju läst budget också. Jäklar vad skojjigt det var! Jag lovar er en uppdatering om hur min hemresa går, det är ju världens drama här. Som i Days of our lives. Det programmet börjar förresten nu på tv3. Nu ska jag sluta svamla, samla ihop mitt huvud och gå på lunchmöte, eller något liknande. Glad och representativ ska jag i alla fall vara.

Postad i OkategoriseradeTaggar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *