Taktik inför bikinisäsongen 2010

Jag brukar inte hålla på med att banta eller så, men tänkte ändå berätta för er vad som rör sig i mitt huvud nu. Min kropp brukar sköta bantningen av sig själv, det vill säga när jag gått upp för mycket i vikt, så tappar jag all matlust. Detta är inte bra alls, så härma inte. Nu har jag tänkt på mitt daller rätt mycket ett tag och det är dags att ta tag i saken. Jag promenerar några gånger i veckan (borde göra det varje dag) och gör lite övningar här hemma.

Just nu tränar jag rumpan. Bara att spänna och slappna av i skinkorna flera gånger så ska ni allt se att ni vaknar imorgon med träningsvärk i rumpan. Om en liten stund ska jag göra så många sit-ups att jag sedan inte kommer upp från golvet och som avslut drar jag i gummibandet för mitt armdaller. Är jag ambitiös gör jag några djupa-knä-böj-övningar också.

Fast allt detta har ingen betydelse om du inte äter bra mat. Bra mat är god mat, varierad mat, mycket vätska och lagom stora portioner. Det betyder ät vad du vill sålänge du inte lever på färdigmat och ät inte för mycket. Det viktigaste av allt är att inte ha onyttiga goda saker hemma som frestar. Därför börjar jag med att äta upp godis, chips och glass som finns i lägenheten, ha ha. Nu bränner rumpan, dags för magen!

Postad i OkategoriseradeTaggar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *