Svensson storhandlar

Att storhandla är bra på många sätt och vis, det blir billigare, mindre spontanköp och man behöver inte springa till affären varenda dag. Jag har lagt märkte till ett roligt beteende gällande var vi handlar någonstans.

Den så kallade överklassen storhandlar på Ica Maxi, om de nu storhandlar. De flesta storhandlar dock på Willy´s. En butik man kan lita på som är billig. Den passar en vanlig Svensson helt perfekt.

Däremot nämns det väldigt sällan butiker som Lidl och Netto. De är helt enkelt för billiga för Svensson. De är så billiga att Svensson inte vågar lita på butikerna och dess innehåll. Det kan ju inte vara bra mat när den är billig. Så Svensson tar det säkra före det osäkra och handlar på Willy´s eller möjligen Coop.

Jag har handlat på Lidl och Netto hur många gånger som helst och aldrig blivit sjuk av det jag ätit. Däremot har jag haft slantar i börsen på vägen därifrån. Det har jag inte när jag handlar på Konsum här bredvid.

Jag handlar själv på Willy´s. Mest för att jag inte har egen bil och de med bil handlar på Willy´s. Jag längtar efter Ica Maxi och Netto.

Postad i OkategoriseradeTaggar

En reaktion till “Svensson storhandlar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *