Mina tankar om Melodifestivalen del 3

Linda Sundblad – Tjejen är 29 år, har sjungit med Lambretta och framför en låt som flörtar med ungdomar?! Hon borde sjungit låten för tio år sedan, och den där tandställningen borde hon haft för femton år sedan. Det är ingen jättedålig låt, men bara omatchande med Linda och rätt tråkig. Men mest stör jag mig på tandställningen.

Simon Forsberg – Det enda nya namnet denna veckan. Han var lite utdömd från början kanske. Ballad utan refräng, eller refrängen låter väldigt lik versen. En låt som Peter Jöback hade kunnat släppt. Dåligt med gåshudsmoment för att vara en ballad. Tråkigt.

Sara Lumholdt – Det bästa hittills, kanske inte så bra för det. Men jag gillar en hel del med denna låten och skulle inte byta kanal om den kom på radion. Däremot är hennes catsuit med kassler effekt över sidorna inte riktigt bra. Helt övertygad om att låten lyfter när jag får höra studioversionen.

The Playtones – Kul, introt lovade en bra låt. Förstördes lite av sångaren dock. Han hade mycket svårt för att sjunga på engelska och ett obehagligt ansiktsuttryck så jag tröttnade.

Sebastian – Inget nytt, en alldeles vanlig P3 låt, men det gillar jag i smyg. Refrängen är för mainstream för min smak, men den kommer ändå fastna.

Shirleys Angels – Snark. Kvällens absolut tråkigaste låt. En konstig popballad med en dans som är mycket popigare än låten. Det bästa var de snygga dansarna som kom framåt slutet. Annars ville jag mest byta kanal

Sara Varga – Spring för livet hette låten och det var vad jag ville göra när jag hörde låten. Okej, det var en fin text, en fin låt, musikaliskt var den bra, men det passar inte i Melodifestivalen. Hennes styling var tråkig, jag blev uttråkad. Kanske att jag inte är målgruppen bara.

Eric Saade – Vilken härlig popdänga. Denna låten kommer vi inte kunna undvika det närmsta halvåret. Numret är väl genomtänkt, förutom den där handsken. Wannabe Michael Jackson? Det är, under inga omständigheter, okej att ha endast EN handske på sig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *