Mina tankar om Melodifestivalen del 2

Brolle – Kvällens kanske bästa låt, vilket inte nödvändigtvis betyder bra. Den satte sig på huvudet och kändes som en riktig schlager. Och visst var den bra i sammanhanget. Brolle behöver dock träna en hel del på sin dans, det där 80-tals gungandet i kombination med Elvis-rörelser blev fel. Gungandet MÅSTE bytas ut!

Loreen – Kan kanske funka på ett dansgolv i fyllan. Annars skulle jag inte lyssnat på den, men man ska aldrig säga aldrig. Hon får ett plus för en vågad styling, men dansarna såg inte kloka ut.

Babsan – Kvällens snyggaste ben? Visst var det en rolig låt, som skämt. Som ett allvarligt bidrag i Melodifestivalen går den bort. För sjunga är kanske inte hennes starka sida…

Elisabeth Andreassen – En Disneyballad utan gåshud. Hon såg ut som om hon tillhörde en Disneyfilm också. Dock inte som prinsessa utan snarare drottningen, alltså gammal och tråkig…

Sanna Nielsen – Jag minns inte låten, hur mycket jag än försöker. Däremot minns jag att hon stod i en stor fruktskål från Alessi och hade totalt missat i stylingen. Boleron skulle funkat till ett tajt litet fodral. Klänningen skulle funkat om den vore 30 centimeter kortare och utan bolero. Tillsammans? Det såg lite ut som om hon var på skoldisko i nian alternativt som en 38-åring som försöker klä sig ungt.

Anniela – Sjöng skrämmande dåligt. I närbild ser stackarn livrädd ut, var är självfötroendet? Kläderna gör mig otroligt fundersam. Varför har hon en stor krans av vad som ser ut som salladshuvuden? En svart catsuit kan jag acceptera, men accessoarerna… Låten var inte bra. Kanske beror det på hennes andfådda falsksång.

The Moniker – Thomas DiLeva möter The Beatles. Kanske inte den bästa låten, men herregud vad glad jag blir av den. Mest fundersam blir jag över namnet. Han heter ju Daniel, släppt skivor som Daniel, så varför The Moniker?

Christian Waltz – Varför gick inte denna låten vidare? Den var ju bra! Ett stillsamt driv i låten och hans röst som är så mysig. Kanske lite elakt att sjunga she’s like suicide, men låten är ju bra. Så gillar jag pärlhalsbandet och den fina flugan (?) han har.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *