Slapp vs. fix

Söndag, känns som måndag. Just nu myser jag kvar i sängen efter frukost men funderar på att cykla ut till IKEA och Mio och titta på lite nytt till lägenheten, men solen försvann just bakom ett svart moln så cykling känns lite tveksamt just nu. Alternativ två är att fortsätta rensa och fixa i lägenheten. Jag kan även lägga på de sista skuggorna på en bild och publicera, eller plugga. Vad jag än gör så blir det nog en lugn dag, kanske hinner bocka av flera grejer på listan. Just det! Jag har någon form av tenta på fredag, men vet inte riktigt vad den går ut på. Om vi ska visa upp vad vi gjort eller om vi ska göra nytt i datorn just då… Aja, jag lär ju märka i alla fall. Nu ska jag klä mig och sätta igång här, om jag bara visste med vad…

Postad i OkategoriseradeTaggar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *