Skallen är rensad och redo

I morse ställde jag inte ens klockan, jag ville ha sovmorgon. Vaknade av ett sms strax innan tio, inte vilket sms som helst utan ett sms från min mäklare. Budgivningen var igång och det högsta budet som ligger just nu är över utgångspris. Jag blev självklart glad i hela kroppen och skuttade ur sängen. En stund senare ringer min ordförande. Den inbjudan jag lagt en arbetsdag på, ska plötsligt göras om. Annan info, annan layout, ytterligare en sida… Med en suck beslutar jag mig för att göra detta på söndag. Jag ringer Alfakassan, eftersom jag inte har fast inkomst och det mesta jag jobbar med är gratis och jag är inskriven som arbetslös så vill jag även ha arbetslöshetsersättning. Inte så enkelt ska jag tala om för er. Efter att i olika omgångar skickat in papper till Alfakassan ville de nu ha komplettering, bland annat vad jag gjorde januari och februari 2004. För jag minns ju verkligen vad jag gjorde för sex år sedan?! Skitbyråkrati.

Mitt glada humör blev genast bittert. Så jag gick ut på en powerwalk, i en timme rann svetten av mig. Väl hemma gjorde jag magövningar från Hell. En timme med bra musik i öronen, solen i ögonen och ångesten som försvinner med svetten. Underbart! Förutom blåsan under foten, den är mindre underbar. Nu ska jag sätta mig på balkongen och jobba med mitt hemliga projekt. Snart kommer ni få reda på vad det är. Mycket snart…

Postad i OkategoriseradeTaggar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *