Sjung om studentens lyckliga dar

Igår var det studentfest i den finaste lada jag någonsin skådat. Ladan var nämligen en nybyggd festlokal med plats för 70 sittande gäster i ena halvan och i andra halvan var en bar uppbyggd i kostallarna, där även de gamla skyltar hängde kvar över båsen. Och självklart fanns där en Rosa. Om vi bortser från en fantastisk fin lokal, fin gård på landet och den fantastiska maten så…

Nej, jag måste berätta om maten. Jag dog när jag såg en talleggio och en grönmögelost och sedan blev det bara bättre; grillad sparris, lax och kyckling, mozzarella och tomatsallad, serranoskinka och två andra lufttorkade skinkor och helgrillad entrecote som var helt perfekt rosa och mycket annat gott såklart. Det stod två kockar och grillade och fixade med den finaste buffén jag någonsin sett, inte så konstigt kanske då de två kockarna tidigare drev en restaurang omnämnd i White Guide (jepp, nu skryter jag så jag nästan skäms).

Det samlades många glada människor för att fira två fina killar på deras studentdag, han till vänster på bilden är min kusin Gustaf. Och bilden är tjyvad från Facebook för min telefon låg i väskan och tog inte en enda bild under kvällen, vilket var synd då det bjöds på underhållning i form av en ung Björn Rosenström/Lasse Winnerbäck och många fina tal hölls. Kul var det och hade det inte varit för att människor jobbar idag så hade vi nog stannat många timmar till.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *